Onze producten en dienstverlening

Met een eigen showroom, meer dan veertig jaar ervaring en een deskundig team staat Boerhof Projectinrichters voor een totaalconcept voor projectinrichting. Centraal daarbij staat advies op maat. Elke inrichtingsvraag is anders. Daarom starten we altijd met een uitgebreide inventarisatie van de wensen en bezoeken we op verzoek de locatie. Ook werken we met eigen interieurontwerpers die het ontwerp en daarmee vooral het stukje beleving visueel maken in 3D presentaties en moodboards. Hun inbreng is zichtbaar in de materiaalkeuze, de kleuren en de keuze voor verrassende indelingen en producten. Dat we gebruik maken van producten van leveranciers die net als wij maatschappelijk verantwoord ondernemen, spreekt voor zich.

Of het nu gaat om vloerbedekking, projectmeubilair, raamdecoratie, verlichting of accessoires, Boerhof combineert comfort met esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Zo leggen we de ene keer tapijttegels, maar werken we ook met linoleum en PVC. Onmisbaar in elke ruimte zijn natuurlijk gordijnen, lamellen, plissés of jaloezieën. Een optie is ook zonwering te integreren in het glas of te voorzien van eigen logo. Het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Even groot is de keus in projectmeubilair. In hoogte verstelbare bureaus en stoelen, schoolmeubilair, speciale stoelen voor onder andere zorginstellingen of op maat gemaakte kasten. Het hoort allemaal bij projectinrichting volgens Boerhof.

Om het hele proces van inrichten en nazorg voor beide partijen goed te waarborgen, werken we met onze eigen leveringsvoorwaarden.