Hoe was de vakantie? Als ik die vraag krijg, realiseer ik me dat ik eigenlijk maar weinig vakantie heb gehad. En het rare is dat ik het niet echt heb gemist. De keren dat ik vanaf de camping in Assen terug reisde om voor Boerhof een aanbesteding te tekenen of een project te bezoeken, deed ik dat met enorm veel plezier. Zo stond ik na een ontbijt met het gezin voor de bungalow een paar uur later met een collega in de operatiekamer van het ziekenhuis in Deventer waar we een hele nieuwe vloer hebben gelegd. Het enthousiasme van de medewerkers over de nieuwe legmethode maakte mijn dag juist extra speciaal. Een andere dag ging ik langs bij het Drenthe College om het nieuws te krijgen dat we voor hen een nieuw project mogen verzorgen. Ook natuurlijk een reden waarom mijn vakantie eigenlijk geweldig was. Het was heerlijk om in Nederland te blijven op een moment waarop Boerhof Projectinrichters zoveel positieve reacties van alle kanten krijgt. Toch zoeken we volgend jaar wel weer iets meer de rust op, want ook al nam ik na zo’n ‘werkdag’ aan het einde van de middag nog even een duik in het zwembad, de telefoon lag altijd binnen handbereik.

Kristel Leerkes, directeur.