Zoals dinsdag tijdens de persconferentie te horen was, zijn de coronamaatregelen voorlopig nog niet voorbij. Sterker nog, thuiswerken wordt een blijvertje.

Voor veel mensen betekent dit met een laptop aan de keukentafel zitten. Op deze manier is niet alleen de scheidslijn tussen werk en privé nog verder vervaagd, het bevordert ook niet een juiste werkhouding. Hallo rugpijn en ‘ipadnek’! Op kantoor is er een ergonomische stoel en misschien zelfs de mogelijkheid om af en toe te staan. Een echte werkplek, waar men prettig kan werken, is echter ook thuis te creëren. Zelfs zonder aparte kamer die als kantoor kan dienen. Wij hebben een aantal mooie oplossingen verzameld. Bijvoorbeeld dit bureau dat kan worden opgeborgen in een mooie kast, die ook nog eens weinig ruimte inneemt. Op die manier kan iedereen prettig thuiswerken.

Dit zit/sta-bureau is opgeborgen in een kastje. Verkrijgbaar in 3 standaardkleuren: geheel wit, geheel eiken natuur, romp/top zwart en blad eiken natuur (andere kleuren op aanvraag). Zo past het in elk interieur.

Afmetingen kastje: 105 cm x 30 cm x 68 cm.
Afmetingen bureaublad: 95 cm x 50 (+30) cm.

Elektrisch in hoogte verstelbaar van 68 – 118 cm.

Een compact zit/sta-bureau voor thuis. Blad en frame verkrijgbaar in zwart en wit (alle combinaties verkrijgbaar). Blad van gehard glas.

Afmetingen blad: 120 cm x 60 cm.

Met uittrekbare lade met vakverdeling. Elektrisch in hoogte verstelbaar van 70 – 120 cm.

Volledig instelbaar (synchroonmechaniek). Rug met bespannen soft-bekleding. Voldoet aan NPR. Geheel zwart. Wielen voor harde of zachte vloer.

Volledig instelbaar (synchroonmechaniek). Rug netweave met lendesteun. Voldoet aan NEN EN 1335. Geheel zwart. Wielen voor harde of zachte vloer.

In een handomdraai van zitten naar staan en andersom. Verstelbaar met één knijp-gasveer. Eigen tafel of bureau beschadigt niet door de antislip rubbertjes.

Traploos in hoogte verstelbaar. Door de grijprand onder de zitting makkelijk te verplaatsen. In diverse kleuren verkrijgbaar.

Diameter: 65 cm. Vlekbestendige polyester hoes. PVC binnenbal. Incl. ventiel voor fietspomp en handpomp. Ook in andere afmetingen en kleuren verkrijgbaar.