Projectomschrijving

Vastbouw Rijssen

Vastbouw heeft de entree en enkele kantoren van hun hoofdvestiging in Rijssen in een nieuw jasje gestoken. Door de diverse harde, toegepaste materialen ontstond in de entree helaas een akoestisch probleem. Onze interieurontwerpers zijn deze uitdaging aangegaan en hebben binnen het strakke interieur een mooie toevoeging kunnen doen om dit probleem te verhelpen. Door de toevoeging van een rendiermos wand en enkele BuzziSpace producten is deze ruimte nu helemaal af en ervaart men een sfeervolle binnenkomst. De producten zijn zo gepositioneerd dat ze opgaan in het interieur en vooral aan de architectuur van het gebouw geen afbreuk doen.

In de kantoren hebben we dezelfde zakelijke stijl doorgezet maar ook gekeken naar functionaliteit. Verschillende Dock Four wandpanelen dempen hier het geluid en zijn gecombineerd met een klok, whiteboard of elastieken om het ook functioneel te laten zijn. De kantoren bleken door de grote glazen puien toch te open waardoor we met een melkglas folie de inkijk hebben weggenomen. Middels onze 3D impressies hebben we deze klant een goede indruk gegeven van wat zij konden verwachten en zo onze volledige expertise kunnen toepassen, van ontwerp tot realisatie.

Vastbouw en Boerhof Projectinrichters bouwen samen beter.