Wat zijn dé kleuren van dit moment? Ook binnen projectinrichting zijn de ontwerpen aan verandering onderhevig. We houden bij Boerhof Projectinrichters de trends nauwlettend in de gaten. En of het nou gaat om een nieuw tapijt of een set ergonomische bureaustoelen, vernieuwing vindt op elk vlak plaats.

Aan het begin van dit nieuwe decennium leven we in een samenleving waar digitalisatie aan de orde van de dag is. We worden overspoeld met informatie, al vanaf het moment dat we onze ogen open doen en een blik werpen op de wekker. Mobieltjes gaan aan, mails worden gecheckt en zodra men na het ontbijt het kantoor binnenstapt gaat de stroom met informatie door.

Terug naar de natuur

Bij Boerhof Projectinrichters merken we dat er behoefte is aan geborgenheid, onze opdrachtgevers verlangen naar huiselijkheid en rust binnen hun werkplek. Niet zo gek dus dat de kleur groen op de tekentafel momenteel hoge ogen gooit. Groen heeft een associatie met de natuur, waar de mens van nature binding mee heeft. Wetenschappelijk onderzoek heeft ook bewezen dat natuur in de werkomgeving een gunstige invloed heeft op de mens.

Varieer met groen

Het doorvoeren van verschillende kleurtinten groen is op diverse manieren mogelijk. Wat het meest voor de hand ligt is natuurlijk het schilderen van één of meerdere wanden. Maar ook een werktafel of zitbal mag tegenwoordig een kleur krijgen. Daarnaast wordt er meer aandacht besteed aan levend groen. Je komt niet meer weg met het neerzetten van een standaard ficus in een pot. Groene plant- en moswanden zijn enorm populair en een gezonde verrijking voor elk interieur.

Bent u benieuwd wat Boerhof Projectinrichters voor u kan betekenen op gebied van de nieuwste trends? Neem contact met ons op, dan maken we geheel vrijblijvend een afspraak.